Marjolijn Gregoor
Gerelateerde expertises
Biografie
Marjolijn is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Nadat zij haar master Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht cum laude heeft afgerond, heeft zij bijna 5 jaar als advocaat gewerkt op de aansprakelijkheidssectie van Nysingh. Haar werkzaamheden bestonden onder meer uit het procederen en adviseren op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht in brede zin, zoals werkgevers-, en verkeers-, en overheidsaansprakelijkheid. In 2013 heeft Marjolijn een overstap gemaakt naar KBS Advocaten. Bij KBS procedeerde en adviseerde Marjolijn op het gebied van de medische aansprakelijkheid, het gezondheidsrecht, verkeers- en werkgeversaansprakelijkheid, verzekeringsrecht (o.a. dekkingsgeschillen, regres, fraude), schadevergoedingsrecht en AOV-geschillen voor (medisch) aansprakelijkheidsverzekeraars, zorginstellingen en zorgverleners. Sinds 2022 is Marjolijn als senior advocaat verbonden aan Dirkzwager. Als ervaren advocaat is zij gespecialiseerd in het procederen en het adviseren op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en het gezondheidsrecht. Marjolijn is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht, de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging voor Verzekeringswetenschap.
Talen
Functies en opleidingen
- 2022 - heden
Senior advocaat Dirkzwager Legal & Tax - 2013 - 2022
Advocaat-medewerker KBS advocaten - 2008 - 2013
Advocaat-medewerker Nysingh advocaten & notarissen - 2006 - 2008
Universiteit Utrecht masteropleiding Nederlands Recht, cum laude - 2003 - 2006
Universiteit Utrecht bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid, cum laude
Wij zijn op zoek naar talent. Benieuwd naar onze vacatures?
Opkomende online en live events
Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen.
Dirkzwager organiseert het jaarlijks terugkerend seminar Actualiteiten Onteigening op 25 november 2024 in Roermond.
Wat houdt het aanbestedingsrecht in de praktijk in? Wat is van belang en waar moet je op letten bij de raming van (repeterende) opdrachten, de accountantscontrole, het opstellen van selectie- en gunningscriteria, de beoordeling(commissies) en de motivering van een gunningsbeslissing? Wat is het verschil tussen de klassieke overheid en een speciale sectorbedrijf (deel 2 vs. deel 3 Aanbestedingswet)?
Wist u dat wij ook bijeenkomsten op maat voor u organiseren? Van kleine tot grote groepen. Ontdek de mogelijkheden!
Ontvang relevant nieuws op uw interessegebied
- Eenmalig per maand
- Zelf uw voorkeuren opgeven
- Makkelijk uitschrijven