Benoeming nieuwe partners bij Dirkzwager

17 januari 2023, laatst geüpdatet 9 september 2024

Dirkzwager heeft Tom van Malssen per 1 januari 2023 uitgenodigd om toe te treden tot de vennootschap en Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen benoemd tot Associate Partner.

In dit artikel

Tom van Malssen is advocaat bij de Hoge Raad, en gespecialiseerd in het procederen in hoger beroep- en cassatiezaken. Tom geeft leiding aan de cassatie- en appelprocespraktijk van Dirkzwager. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch en fellow bij het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht (OO&R).

Petra de Waal is fiscalist en sinds 2021 verbonden aan Dirkzwager. Petra is gespecialiseerd in btw en overdrachtsbelasting en heeft veel ervaring op het gebied van samenwerkingsverbanden en subsidieprojecten in de zorg, onderwijs en overheidssector en vraagstukken rondom de aftrek van btw.

Kandidaat-notaris Daan Bastiaans is sinds 2014 werkzaam op de sectie Overheid & Vastgoed van Dirkzwager. Daan houdt zich bezig met alle facetten van het commerciële vastgoed, maar heeft zich gespecialiseerd in het energierecht. Daan maakt dan ook onderdeel uit van de vakgroep Energierecht van Dirkzwager en levert een belangrijke bijdrage aan het energieteam.

Frank Cornelissen werkt sinds 2015 als advocaat bij Dirkzwager op de sectie Overheid & Vastgoed. Frank is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en bouwrecht. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar contractvorming in het kader van gebiedsontwikkeling (‘Didam’) en het sociaal domein. Frank staat veel overheden, netbeheerders en zorgaanbieders bij, vaak in gerechtelijke procedures en met regelmaat ook in kort geding.

Met de promotie van Tom van Malssen zetten wij verder in op onze procespraktijk. En met de promotie van Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen zetten we een volgende stap in het verstevigen en verder uitbouwen van de positie van Dirkzwager in de zorgsector en energiepraktijk.

 

Gerelateerd